newsletter program pre stálych zákazníkov
"STOP & SHOP"
Hotel Erzsébet City Center***Superior
Hotel Erzsébet City Center*** Superior
Károlyi utca 11-15., 1053 Budapest, Maďarsko, Telefón: +36-1-889-3700, E-mail: erzsebet.reservation@danubiushotels.com
Prepáčte. Prekročili ste dobu vyhľadávania.

Spustenie novej rezervácie


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Ak si rezervujete izbu u Danubius Hotels Group, môžete si byť istí, že dostanete najvýhodnejšie verejne dostupné ceny izieb.  Ak do 24 hodín od rezervácie nájdete inde nižšiu cenu, potom k nej našu cenu upravíme a okrem toho poskytneme zľavu 30 EUR, ktorú môžete  použiť na jedlá/nápoje a iné služby hotelapočas svojho pobytu v hotely,
podľa obsahu Všeobecných zmluvných podmienok.

Pre odoslanie požiadavky vyplňte online formulár! Požiadavku musíte odoslať najneskôr 48 hodín pred normálnou dobou prihlásenia sa.


všeobecné zmluvné podmienky formulár požiadavky faq

Hotel Erzsébet City Center - Reviews

Individuálne hodnotenia hotela

Dvojica
Summary
4.5 /5
Podľa 5 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby4.6/5
  • Čistota4.4/5
  • Pohodlie4.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál4.6/5
  • Pomer ceny ku službám4.6/5

Rodina s mladšími deťmi
Summary
4.3 /5
Podľa 2 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby4.0/5
  • Čistota4.0/5
  • Pohodlie4.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál4.5/5
  • Pomer ceny ku službám4.5/5

Rodina so staršími deťmi
Summary
4.4 /5
Podľa 3 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby4.3/5
  • Čistota4.3/5
  • Pohodlie4.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál4.3/5
  • Pomer ceny ku službám4.3/5

Staršia dvojica
Summary
4.2 /5
Podľa 9 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby4.2/5
  • Čistota4.3/5
  • Pohodlie4.0/5
  • Poloha hotela4.4/5
  • Personál4.2/5
  • Pomer ceny ku službám4.2/5

Jednotlivec
Summary
4.5 /5
Podľa 6 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby4.3/5
  • Čistota4.5/5
  • Pohodlie4.3/5
  • Poloha hotela4.7/5
  • Personál4.5/5
  • Pomer ceny ku službám4.7/5

Skupina priateľov
Summary
4.2 /5
Podľa 3 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby3.7/5
  • Čistota4.3/5
  • Pohodlie3.7/5
  • Poloha hotela4.7/5
  • Personál4.7/5
  • Pomer ceny ku službám4.3/5

Celkom
Summary
4.4 /5
Podľa 28 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby4.3/5
  • Čistota4.4/5
  • Pohodlie4.0/5
  • Poloha hotela4.7/5
  • Personál4.4/5
  • Pomer ceny ku službám4.4/5

Filter reviews

  • Dvojica 5
  • Rodina s mladšími deťmi 2
  • Rodina so staršími deťmi 3
  • Staršia dvojica 9
  • Jednotlivec 6
  • Skupina priateľov 3
  • Celkom 28

Individuálne hodnotenia hotela

Filter by hotel
Hotel Erzsébet City Center

4 /5
28. Mar. 2015
  

Endsbiller GiselaSkupina priateľov

  • Služby 4/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 3/5
  • Poloha hotela 4/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

Super hilfsbereites und kompetentes Personal. Ich habe ohne Frühstück gebucht, da ich nur glutenfrei essen kann. Haben aber trotzdem einen Kaffee und meine Freundin Crossaints erhalten. Toll!! Das einzige Minus ist der Teppich in den Zimmern ein Laminat- oder Fliesenboden wäre besser. Ich würde gerne nochmal kommen. Meine Schwester ist jedoch Asthmatikerin und das geht mit dem Teppich gar nicht. Schade!

2015-03-28T13:44:58+01:00
Hotel Erzsébet City Center

4 /5
11. Mar. 2014
  

NikkiDvojica

  • Služby 4/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 3/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

Great location!

2014-03-11T10:41:15+01:00
Hotel Erzsébet City Center

4.5 /5
15. Dec. 2013
  

Bertrand CamusJednotlivec

  • Služby 4/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Very good hotel, very good value. Location in the center, walking distance for many places. I will come back.

2013-12-15T20:24:52+01:00
Hotel Erzsébet City Center

5 /5
13. Feb. 2013
  

Pongrácz LászlóStaršia dvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

A tisztaság pédaértékü volt.

2013-02-13T10:27:26+01:00
Hotel Erzsébet City Center

4.8 /5
30. Sep. 2012
  

JurgitaJednotlivec

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

I would like to stay there again :)

2012-09-30T11:49:52+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.2 /5
05. Sep. 2012
  

older coupleStaršia dvojica

  • Služby 4/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

As the rooms are rather small it would be better to remove the round table and one chair. This would make it more comfortable to move around and leave space for the suitcases aswell. Beside breakfast ( 7-10 a.m ) there is nothing else available at this hotel, only from the minibar in the room. For a coffee you have to go to restaurants nearby. This is a pitty!A coffeecorner in the hotel would be very nice and/or the possibility to make it in the rooms.

2012-09-05T20:42:08+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.7 /5
04. Sep. 2012
  

Laszlo from TimisoaraJednotlivec

  • Služby 4/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Excellent position in the city center, good services

2012-09-04T20:50:29+02:00
Hotel Erzsébet City Center

5 /5
31. Aug. 2012
  

IrinaRodina so staršími deťmi

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Everything was very good

2012-08-31T11:04:00+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.2 /5
29. Aug. 2012
  

F CobbosJednotlivec

  • Služby 5/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 4/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

I would appreciate to have the lobby computer with free internet rather than only to have wifi free. I had no laptop with me once I was traveling by bike

2012-08-29T22:29:05+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.2 /5
29. Aug. 2012
  

lioliosidou mariaRodina s mladšími deťmi

  • Služby 4/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

Πολυ καλη τοποθεσια, κεντρικοτατο.... διπλα σε σταση μετρο,κοντα στο πεζοδρομο της vaci.Το δωματιο ειναι μεγαλο και εχει καθημερινη καθαριοτητα.Το προσωπικο που ευγενικο.

2012-08-29T21:07:35+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.3 /5
28. Aug. 2012
  

humerStaršia dvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 4/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

gut gelegen im zentrum preis leistung passt

2012-08-28T09:26:11+02:00
Hotel Erzsébet City Center

3.7 /5
17. Aug. 2012
  

Fred BanyardStaršia dvojica

  • Služby 3/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 3/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 3/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

We had a delightful stay at the Erzsebet Hotel. It is a fantastic location at a reasonable price.

2012-08-17T07:50:04+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.5 /5
13. Aug. 2012
  

Johannes de Jong, NLSkupina priateľov

  • Služby 5/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

Great room, little room for the suitcases. Perfect breakfast.

2012-08-13T21:23:25+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4 /5
08. Aug. 2012
  

IldiJednotlivec

  • Služby 4/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 4/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

The location is great for walking but awful for getting a taxi due to some street closures.

2012-08-08T20:29:32+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.5 /5
07. Aug. 2012
  

C.K., Austria Staršia dvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 4/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Die Lage des Hotels im Stadtzentrum ist ideal. Viele Sehenswürdigkeiten können zu Fuß erkundet werden. Längeres Parken ist aber nur im nahen Parkhaus möglich. Bei Bezahlung des Parktickets an der Hotelrezeption gilt der ermäßigte Preis von 4500 HUF pro Tag. Im Hotel vermissten wir einen Zimmersafe. Insgesamt waren wir zufrieden.

2012-08-07T15:32:55+02:00
Hotel Erzsébet City Center

3.3 /5
06. Aug. 2012
  

Ole & Merete, DenmarkRodina so staršími deťmi

  • Služby 3/5
  • Čistota 3/5
  • Pohodlie 3/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 3/5
  • Pomer ceny ku službám 3/5

Really good location - hotel is okay compared to price

2012-08-06T10:40:54+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.5 /5
05. Aug. 2012
  

Raja SDvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 3/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Great location! Would stay here again just for the location. Interior of hotel is a bit dated. Fridge didn't really work so we couldn't store things in there. Overall good hotel.

2012-08-05T11:31:25+02:00
Hotel Erzsébet City Center

5 /5
29. Júl. 2012
  

PeterStaršia dvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Sehr gut. Haben uns wohl gefühlt. Sehr gute Lage.

2012-07-29T12:15:39+02:00
Hotel Erzsébet City Center

5 /5
27. Júl. 2012
  

Laura gDvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

very nice hotel, great location. Friendly helpful staff.

2012-07-27T14:19:57+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.8 /5
26. Júl. 2012
  

Mr John BurtonJednotlivec

  • Služby 4/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Professional, frindly & approachable staff. Clean, comfortable accomodation at value for money price. Terrific location.

2012-07-26T20:42:04+02:00
Hotel Erzsébet City Center

3.5 /5
20. Júl. 2012
  

carole et brunoStaršia dvojica

  • Služby 4/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 3/5
  • Poloha hotela 3/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 3/5

parfait, tres bien situé dans quartier calme, chambre juste ce qu'il faut pour un court séjour , chouette petit dejeuner -seule sdd un peu exigue.....a recommander !

2012-07-20T10:53:28+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.7 /5
18. Júl. 2012
  

SilvanoStaršia dvojica

  • Služby 4/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Hotel perfect regarding position and ratio hotel value/price. I have appreciated my stay with you and would come back again if in Budapest, and surely I recomend it to my friends. Its a pity that service is good but I cannot say perfect also regarding room service (bath towels changed only at the check out date and not perfect cleaning of the room).

2012-07-18T20:03:22+02:00
Hotel Erzsébet City Center

3.3 /5
15. Júl. 2012
  

perssonStaršia dvojica

  • Služby 3/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 3/5
  • Poloha hotela 4/5
  • Personál 3/5
  • Pomer ceny ku službám 3/5

good

2012-07-15T15:01:26+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.2 /5
05. Júl. 2012
  

MarianoDvojica

  • Služby 4/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

very kind staff, wonderful location in the very heart of Pest. Of course i'll advice this hotel to anyone going to budapest

Hotel Erzsébet City Center
Dear Marino, Thank you for choosing our Hotel Erzsébet City Center and for the kind review about it. We are happy that you were satisfied during your stay with our staff and the location. Thank you for the recommendation and we hope that we can welcome you at our hotel in the future again. Best Regards, Dóra Homola Sales Representative

2012-07-05T16:09:36+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.8 /5
27. Jún. 2012
  

Kathy MackeyRodina so staršími deťmi

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

This hotel is in the perfect location for us. We have stayed there three times now. However, this was the first time that someone has gone into our rooms (yes, both rooms) and rummaged through our luggages. Nothing was taken, but we felt we had to lock our suitcases from then on. We kept our clothes in the locked suitcases and did not use the closets after that. I told it to the person in charge at the reception, but nothing happened. Too bad, because as I said, this was the perfect location for us and would have stayed there again in the future.

2012-06-27T20:25:10+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.5 /5
22. Nov. 2011
  

Mr. ERodina s mladšími deťmi

  • Služby 4/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Perfect location in the heart of city

2011-11-22T16:05:33+01:00
Hotel Erzsébet City Center

5 /5
25. Okt. 2011
  

OlgaDvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

I'm lovin' it! :)

2011-10-25T00:00:00+02:00
Hotel Erzsébet City Center

4.2 /5
05. Okt. 2011
  

ChristianSkupina priateľov

  • Služby 2/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Just in the center! You can reach almost everything by walk. Markets, shops, restaurants are within easy reach.The restaurant is very stylish! Loved it and their draught beer!

2011-10-05T14:50:11+02:00
Károlyi utca 11-15., 1053 Budapest, Maďarsko Telefón: +36-1-889-3700
Telefonická rezervácia: +36 1 889 3746, Rezervácia faxom: +36 1 889 3763, E-mail: erzsebet.reservation@danubiushotels.com,
GPS súradnice:N 47°29'30" E 19°3'27"
Danubius Hotels Group
Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram
Naposledy
prehliadané
 
X Hotel Erzsébet City Center