newsletter program pre stálych zákazníkov
"V SRDCI PIEŠŤAN"
Vila Trajan***
Sad A. Kmeťa , 921 29 Piestany, Slovensko, Telefón: +421-33-775-31-11, E-mail: propatria@spapiestany.sk
Prepáčte. Prekročili ste dobu vyhľadávania.

Spustenie novej rezervácie


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Ak si rezervujete izbu u Danubius Hotels Group, môžete si byť istí, že dostanete najvýhodnejšie verejne dostupné ceny izieb.  Ak do 24 hodín od rezervácie nájdete inde nižšiu cenu, potom k nej našu cenu upravíme a okrem toho poskytneme zľavu 30 EUR, ktorú môžete  použiť na jedlá/nápoje a iné služby hotelapočas svojho pobytu v hotely,
podľa obsahu Všeobecných zmluvných podmienok.

Pre odoslanie požiadavky vyplňte online formulár! Požiadavku musíte odoslať najneskôr 48 hodín pred normálnou dobou prihlásenia sa.


všeobecné zmluvné podmienky formulár požiadavky faq

Vila Trajan - Reviews

Individuálne hodnotenia hotela

Dvojica
Summary
3.2 /5
Podľa 1 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby2.0/5
  • Čistota4.0/5
  • Pohodlie3.0/5
  • Poloha hotela1.0/5
  • Personál5.0/5
  • Pomer ceny ku službám4.0/5

Rodina s mladšími deťmi
Podľa 0 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

Rodina so staršími deťmi
Summary
5.0 /5
Podľa 1 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby5.0/5
  • Čistota5.0/5
  • Pohodlie5.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál5.0/5
  • Pomer ceny ku službám5.0/5

Staršia dvojica
Summary
4.2 /5
Podľa 3 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby3.7/5
  • Čistota3.7/5
  • Pohodlie4.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál4.3/5
  • Pomer ceny ku službám4.3/5

Jednotlivec
Podľa 0 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

Skupina priateľov
Podľa 0 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

Celkom
Summary
4.1 /5
Podľa 5 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby3.6/5
  • Čistota4.0/5
  • Pohodlie4.0/5
  • Poloha hotela4.2/5
  • Personál4.6/5
  • Pomer ceny ku službám4.4/5

Filter reviews

  • Dvojica 1
  • Rodina s mladšími deťmi 0
  • Rodina so staršími deťmi 1
  • Staršia dvojica 3
  • Jednotlivec 0
  • Skupina priateľov 0
  • Celkom 5

Individuálne hodnotenia hotela

Filter by hotel
Vila Trajan

3.2 /5
14. Apr. 2016
  

ytGbYopWV8YDvojica

  • Služby 2/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 3/5
  • Poloha hotela 1/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

Clear, inmetfarivo, simple. Could I send you some e-hugs?

Vila Trajan
Dear client, thank you for having chosen our Vila Trajan for your stay. I appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. My team and I look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Jana Kohútová Hotel Director

2016-04-14T01:30:52+02:00
Vila Trajan

3.7 /5
13. Aug. 2012
  

Irina WaterhouseStaršia dvojica

  • Služby 3/5
  • Čistota 3/5
  • Pohodlie 3/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

it is better hotel than Balneo Esplanade, but again air condition is needed when the weather is hot.

2012-08-13T16:18:14+02:00
Vila Trajan

5 /5
16. Apr. 2012
  

GünterStaršia dvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

wir waren zufrieden

Vila Trajan
Sehr geehrter Herr Gunter, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius hotel Villa Berlin gewählt haben. Ich schätze es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freudlichen Grüssen Ihre Jana Kohutova Hotel Direktor

2012-04-16T08:12:21+02:00
Vila Trajan

5 /5
19. Dec. 2011
  

ANONYMOUSRodina so staršími deťmi

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

veľmi pekný hotel

2011-12-19T11:13:34+01:00
Vila Trajan

3.8 /5
05. Okt. 2011
  

ManfredStaršia dvojica

  • Služby 3/5
  • Čistota 3/5
  • Pohodlie 4/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

Die Kurinsel ist sehr schön. Hat uns gut gefallen.

2011-10-05T07:42:38+02:00
Sad A. Kmeťa , 921 29 Piestany, Slovensko Telefón: +421-33-775-31-11
Telefonická rezervácia: +421 33 775 3999, Rezervácia faxom: +421 33 775 6294, E-mail: propatria@spapiestany.sk,
GPS súradnice:N 48°35'20.1" E 17°50'19.4"
Danubius Hotels Group
Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram
Naposledy
prehliadané
 
X Vila Trajan