newsletter program pre stálych zákazníkov
"Domov slaných jazier"
Danubius Health Spa Resort Sovata****
Danubius Health Spa Resort Sovata****
Trandafirilor 111, R-545 500 Sovata, Rumunsko, Telefón: +40-265-570-151 , E-mail: sovatahotel@szovata.ro
Prepáčte. Prekročili ste dobu vyhľadávania.

Spustenie novej rezervácie


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Ak si rezervujete izbu u Danubius Hotels Group, môžete si byť istí, že dostanete najvýhodnejšie verejne dostupné ceny izieb.  Ak do 24 hodín od rezervácie nájdete inde nižšiu cenu, potom k nej našu cenu upravíme a okrem toho poskytneme zľavu 30 EUR, ktorú môžete  použiť na jedlá/nápoje a iné služby hotelapočas svojho pobytu v hotely,
podľa obsahu Všeobecných zmluvných podmienok.

Pre odoslanie požiadavky vyplňte online formulár! Požiadavku musíte odoslať najneskôr 48 hodín pred normálnou dobou prihlásenia sa.


všeobecné zmluvné podmienky formulár požiadavky faq

Danubius Health Spa Resort Sovata - Reviews

Individuálne hodnotenia hotela

Dvojica
Summary
4.9 /5
Podľa 6 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby5.0/5
  • Čistota5.0/5
  • Pohodlie5.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál5.0/5
  • Pomer ceny ku službám4.7/5

Rodina s mladšími deťmi
Summary
4.8 /5
Podľa 3 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby4.7/5
  • Čistota5.0/5
  • Pohodlie5.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál4.7/5
  • Pomer ceny ku službám4.3/5

Rodina so staršími deťmi
Summary
4.9 /5
Podľa 3 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby4.7/5
  • Čistota5.0/5
  • Pohodlie5.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál5.0/5
  • Pomer ceny ku službám4.7/5

Staršia dvojica
Summary
4.8 /5
Podľa 1 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby5.0/5
  • Čistota4.0/5
  • Pohodlie5.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál5.0/5
  • Pomer ceny ku službám5.0/5

Jednotlivec
Podľa 0 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

Skupina priateľov
Summary
5.0 /5
Podľa 5 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby5.0/5
  • Čistota5.0/5
  • Pohodlie5.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál5.0/5
  • Pomer ceny ku službám4.8/5

Celkom
Summary
4.9 /5
Podľa 18 Hodnotenia

    Detaily hodnotenia

  • Služby4.9/5
  • Čistota4.9/5
  • Pohodlie5.0/5
  • Poloha hotela5.0/5
  • Personál4.9/5
  • Pomer ceny ku službám4.7/5

Filter reviews

  • Dvojica 6
  • Rodina s mladšími deťmi 3
  • Rodina so staršími deťmi 3
  • Staršia dvojica 1
  • Jednotlivec 0
  • Skupina priateľov 5
  • Celkom 18

Individuálne hodnotenia hotela

Filter by hotel
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
28. Sep. 2016
  

ANONYMOUSDvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Kényelem, tisztaság, udvarias, magyarul beszélő személyzet. Legközelebb hosszabb időre megyünk. Köszönjük!

2016-09-28T20:04:59+02:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
20. Aug. 2016
  

eyepiwtpSkupina priateľov

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Rattling nice pattern and good subject matter, hardly anything else we need D. eegcfddeaeaf

2016-08-20T07:16:33+02:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
20. Aug. 2016
  

eyepiwtpSkupina priateľov

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

I'm really enjoying the themedesign of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A handful of my blog audience have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any solutions to help fix this problem? ededkccdkefa

2016-08-20T07:16:28+02:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
19. Aug. 2016
  

rterrwtoSkupina priateľov

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

My spouse and I stumbled over here by a different internet address and thought I might check items out. I like what I see so i am just following you. Appear forward to checking out your web page again. cfdeebdbdccb

2016-08-19T01:04:22+02:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

4.8 /5
07. Jún. 2016
  

D.CDvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

Great experience. Amazing places. I hope to have a similar experience this year as well.

2016-06-07T11:51:09+02:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
04. Dec. 2015
  

Monica TDvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

It's second time in your hotel. It was great like usual. Thank you!

Danubius Health Spa Resort Sovata
Dear Guest, thank you for your valuable feedback, we shall be glad to have the opportunity to welcome you soon again, best regard, Hotel Sovata - Management

2015-12-04T09:40:53+01:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

4.8 /5
16. Aug. 2015
  

Silvia MurahovskySkupina priateľov

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

Thank you for all!!! We will come more.

2015-08-16T06:21:23+02:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
05. Aug. 2015
  

zoliDvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Nagyon kellemesen éreztük magunkat, csak az volt a baj,hogy nem tudtunk a Medve tóban fürdeni a rossz esös időjárás miatt. A személyzet udvarias és előzékeny volt. A konyhájuk és kínálat kifogástalan

2015-08-05T20:14:26+02:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

4.8 /5
18. Apr. 2015
  

Andra FancialiRodina s mladšími deťmi

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

We enjoyed our stay here, althout we suggest a children's room for play.

Danubius Health Spa Resort Sovata
Dear Guest, thank you for your kind feedback, we are glad to let you know that your suggestion has become reality, as we do have an animation room for children and in the peak season we are also offering free animation program, so we will be glad to welcome you back soon again. Best regards, Hotel Sovata - Management

2015-04-18T07:31:23+02:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
30. Mar. 2015
  

Dr. Botond Buda MDSkupina priateľov

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

We had an excellent stay at Danubius Health Spa Resort Sovata**** as usual. Splendid location, pleasant climatic conditions, spacious double rooms with comfortable king size beds. Bathrooms are equipped with bathtub (sparsely found in Romanian hotels!). The two-level wellness & recreational section is marvellous, especially the pool filled with health-giving salt water of Lake Medve-tó (Lacul Ursu) is worth having a bath in it. Smörgåsbords-dining in the hotel's restaurant is rather expensive, considering the relatively poor choice of dishes: ordering à la carte seems to be more favourable.

2015-03-30T11:40:34+02:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
04. Dec. 2014
  

Arghiroiu OvidiuRodina s mladšími deťmi

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Excellent ! I recommend strongly !

2014-12-04T14:43:12+01:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

4.8 /5
01. Dec. 2014
  

IrinaStaršia dvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 4/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Personalul este politicos, indatoritor. Mancarea este buna. Avem urmatoarele observatii, totusi: 1. Temperatura apei din jacuzzi este foarte scazuta-aproximativ 28 grade Celsius. Nici nu apuci sa te bucuri de apa, ca trebuie sa iesi, ca ingheti! Este singurul spa intalnit de noi, in care temperatura apei este atat de scazuta (in Bucuresti , temperatura din jacuzzi din spa-urile consacrate are 36-38 de grade)! Aceeasi problema era si asta-primavara, cand am venit . 2. Dupa zilele de sfarsit de saptamana, in care e aglomeratie, este FOARTE necesara schimbarea apei bazinelor (optim in noaptea de duminica spre luni). Astazi, luni 1 decembrie 2014, mai ales apa bazinelor cu apa sarata era murdara si se cam racise (nu exista termometre vizibile in niciun bazin). In rest, serviciile sunt foarte bune, camerele destul de spatioase, paturile sunt confortabile. Vara e nevoie de aer conditionat, in camerele expuse prelungit la caldura soarelui.

2014-12-01T20:00:27+01:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

4.7 /5
19. Feb. 2014
  

marcivetRodina so staršími deťmi

  • Služby 4/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

Kiváló a konyha, a szolgáltatásokhoz kötött kedvezmények a csak pihenni vágyóknak kevéssé megfelelő.

2014-02-19T18:38:50+01:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

4.8 /5
19. Sep. 2013
  

Radu-FlorinDvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

Dear all, I want to Thank you for all the best things which has been offered on our Honey Moon spend on Danubius Health Spa Resort Sovata ! We will came back with pleasure. Best Regards ! Best Regards !

2013-09-19T18:19:15+02:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
03. Mar. 2012
  

Dollinger ViliamDvojica

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

We stayed a weekend and the Danubius and had a wonderful time. Very good food, friendly staff and very modern and elegant baths with all you need. Will come back again this year.

2012-03-03T16:59:33+01:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

4.5 /5
24. Feb. 2012
  

Vladimir TrifanRodina s mladšími deťmi

  • Služby 4/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 4/5
  • Pomer ceny ku službám 4/5

For many years our family has a rest and treatment in Sovata DHSR. We have seen how the hotel, as are the services that the hotel and the hotel offer medical base. New floor Centre Spa just a miracle. Keep up the good work! Recommend to all. Be sure to come back. Vladimir Trifan

2012-02-24T15:09:21+01:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
25. Dec. 2011
  

RRodina so staršími deťmi

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Servicii deosebite ...

2011-12-25T09:16:43+01:00
Danubius Health Spa Resort Sovata

5 /5
16. Dec. 2011
  

RRodina so staršími deťmi

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Pohodlie 5/5
  • Poloha hotela 5/5
  • Personál 5/5
  • Pomer ceny ku službám 5/5

Super servicii!

2011-12-16T14:31:55+01:00
Trandafirilor 111, R-545 500 Sovata, Rumunsko Telefón: +40-265-570-151
Telefonická rezervácia: +40 265 570 151, Rezervácia faxom: +40 265 570 258, E-mail: sovatahotel@szovata.ro
Danubius Health Spa Danubius Premier Fitness Danubius Healthy Choice Danubius Quality Conference TÜV
Danubius Hotels Group
Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram
Naposledy
prehliadané
 
X Danubius Health Spa Resort Sovata